Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 12 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: İtalya’nın pandemiden sonra en yoğun günlerini yaşayan Venedik şehrinde önce görkemli bir defileye, ardından da Venedik Film Festivali’nin kırmızı halısına davetliyiz. Midi boy elbiseleri doğru ayakkabı seçimiyle gardırobun yıldızı yapıyoruz. Sonbahar çiçekleri “Evin Hanımı”nın eteklerini süslüyor. Sağlıklı bir cilt için havlu ve nevresim seçimi nasıl olmalı? Tülin Şahin, Selena Gomez’in yeni makyaj koleksiyonunu sizler için denedi. Brezilyalı süper model Alessandra Ambrosio ile alışverişe çıkıyoruz.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 12 Eylül 2021 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Star Market isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Eylül 2021 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.