Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü, 28 Aralık 2021 Salı günü ekrana geliyor. Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü programını saat 23:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıl 1961, insanlığın uzaya adım atışından 8 yıl önce bir Cybertron uzay gemisi büyük savaştan kaçarak Ay'ın karanlık yüzüne inmiştir. Sentinel Prime'ın kullandığı bu gemi, Cybertronlar için hayati önem taşıyan bir teknolojiyi taşıyordur. Dünyada ise insanlığın uzaya çıkma macerası başlamıştır o sıralarda. Günümüze geldiğimizde ise, bir görev sırasında işte bu çok gizemli Cybertron gemisini keşfeden Optimus Prime, insanların yıllardır bu konuda Autobot'lara yalan söylediğini anlar ve hayal kırıklığına uğrar. Bu gemiye ve içinde saklanan teknolojiye Decepticonlar'dan önce ulaşmak ve sırrını keşfetmek için büyük bir yarış başlamıştır artık.

Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Aralık 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Aralık 2021 Salı günü saat 23:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Transformers 3: Ayın Karanlık Yüzü filmi yayını başlayacaktır.