Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı programını saat 01:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Genç Sam Witwicky’nin evreni kurtarmasının üzerinden iki yıl geçmiştir. Gösterdiği büyük kahramanlığa rağmen Sam, üniversiteye gitmek ve anne-babasından ilk kez ayrı kalmak gibi sıradan istekleri olan bir gençtir. Sam’in yeni okulunda hayatı güzel seyrederken dikkati, birden kafasında şimşek gibi beliren hayaller yüzünden dağılır. Büyükbabası gibi bunamaktan korkan Sam, bu hayalleri içinde tutar. Ta ki aklında uçuşan mesajları ve simgeleri daha fazla gözardı edemeyene kadar.

Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı, Kanal D'de 27 Aralık 2021 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:30'da başlayacak.

Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı programının yayını, 03:45'te yayınlanan 5N 1K isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 01:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı filmi yayını başlayacaktır.