Tozluyaka

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozluyaka, 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Tozluyaka programını saat 23:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Konser gecesinde söylenenlerin aslında yalan olduğunu anlayan Ali, artık gerçeği ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bu saatten sonra oyunla, planla değil direkt o gecenin baş sorumlusu olan Berk’le yüzleşerek yapacaktır bunu. Çağrı’nın paniği yüzünden bazı şeyler Ege sayesinde daha hızlı ortaya çıkmıştır artık. Her şeyini riske atarak tehlikeli bir savaş başlatır Ali. Arap ve Zeyno da dahil olurlar bu savaşa. Sonunda ya kazanan olacaklardır ya da kaybeden. Savaşın tarafları değişmiştir artık. O gece aslında gerçekten ne olmuştur? Herkes bunun peşindedir.

Tozluyaka, FOX'de yayınlanan ve 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Gizli Saklı isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Tozluyaka programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 23:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Tozluyaka dizisi yayını başlayacaktır.