Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 30 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:20'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender’in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender’i yalnız bırakmayacak.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 14:05'te başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs isimli programdan sonra saat 17:20'de başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 17:20'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.