Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İskender, Ece ve Ayberk’in planı karşısında süper güçlerinin ortaya çıkması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Salih ve Fikri ise taşın izini sürerken, ÇL-B’nin uyarısıyla laboratuvara yabancı birisinin girdiğini öğrenir. Laboratuvara giren kişi, zaman makinesini etkisiz hale getirmeye başlayınca, Tozkoparanlar panik içerisinde laboratuvara koşarak durumu kurtarmaya çalışır. Diğer yandan Tayfun ve Duygu, Ece ile Ayberk’in kendilerinden habersiz bir şeyler çevirdiğini fark ederek onları sorguya çeker. Üzerindeki baskıya dayanamayan Ayberk, soluğu Mavi Ay’ın yanında alır ve Mavi Ay’a İskender’siz bir hiç olduklarını söyler. Bu sözlerden etkilenen Mavi Ay’ın morali bozulunca, İskender devreye girer ve son karşılaşmaya katılmayacağını açıklar. İskender, Mavi Ay’a kendisi olmadan da Kasırga’yı yenebilecek güçte olduğunu hatırlatacaktır.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 14:05'te başlayan Gönül Dağı isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 17:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.