Tövbeler Olsun

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tövbeler Olsun, 9 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Tövbeler Olsun programını saat 05:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Başarılı fakat pinti bir mücevher imalatçısı olan Namzet Horanta, altın piyasasının Altın Çocuğu olmak isterken başına gelen bir kaza sonrasında büyük değişim yaşar ve bu olay sonucunda beklenmedik bir şekilde hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalır. Namzet Horanta’nın bu değişimine başta karısı Latife, kızı Nazmiye, oğulları Sinan ve Buğra’nın tepkisi ne olacak? Namzet’in yaşadığı bu değişim eski ortağı ve en büyük düşmanı Osman’ı nasıl etkileyecek? Vicdanı ve intikam hırsı arasında kalan Osman, senelerce “hep tasarruf, hep terakki” diyerek pintilik yapan, başına olmadık işler açan Namzet’in değişiminden nasıl etkilenecek? İki düşmanın arasındaki bu büyük düğümde “Uğurlu Sikke’ye” en çok kimin ihtiyacı olacak?

Tövbeler Olsun, TRT 1'de yayınlanan ve 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 04:50'de başlayan Dr. Yerebakan ile Hayatın Ritmi isimli programdan sonra saat 05:45'te başlayacak.

Tövbeler Olsun programının yayını, 08:55'te yayınlanan Kalk Gidelim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 05:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tövbeler Olsun dizisi yayını başlayacaktır.