Toprak ile Fidan

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Toprak ile Fidan, 25 Ocak 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Toprak ile Fidan programını saat 19:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Toprak; geçirdiği trafik kazasından sonra 5 yıl komada kalır ve uyandığında hiçbir şey hatırlamaz. Hayatıyla ilgili sadece kendine söylenen şeyleri benimsemek zorunda kalan Toprak için bir şeyler yerine tam oturmaz. Annesi Keriman, Toprak’ı nişanlısı olduğunu söylediği Aydan’la evlenmesi için zorlar. Fidan ise 5 sene önce kocası ve çocuğunu kaybetmiştir ve hasta babası ile üvey annesi ile beraber yaşamaktadır. Toprak’ın ve annesi Keriman’ın uzun yıllardır hizmetlisi olan Halide; gerçekleri bilen iki kişiden biridir ve içindeki suçluluk duygusunu daha fazla bastıramayarak gerçekleri anlatmak için Toprak’la beraber Fidan’ın yanına gider.

Toprak ile Fidan, Star TV'de yayınlanan ve 25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 18:15'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Toprak ile Fidan programının yayını, 20:00'da yayınlanan Çöp Adam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

25 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 19:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Toprak ile Fidan dizisi yayını başlayacaktır.