Tohum

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tohum, 1 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Tohum programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Baba oğullarından, tıpkı tohum gibi sabırlı, uyanacağı vakti bekleyen, günü gelince yeşerip meyve veren ağaçlar gibi olmalarını ister. Tohumu ektikten sonra beklemeye başlarlar. Yıllar sonra ağacın büyüdüğü alanda kurdukları fabrika ile en büyük meyveyi de alırlar. İlk tohumu hiç unutmamışlar, tevazu ve cömertlikleriyle herkesin takdirini kazanmışlardır. Ancak büyük oğul Suat babasının yönetim ve yaşam biçimini hiçbir zaman onaylamamıştır. O bitmek bilmeyen bir ihtirasla daha çok büyümeyi, daha fazla kazanmayı arzulamaktadır. Şükür, kanaat, sabır, hayır, bereket nedir bilmeyen genç adam kısa yoldan yükselme hayalleri kurar. Aralarındaki fikir ayrılığı giderek çatışmaya dönüşür. Suat kardeşi Kemal'i de planına ortak ederek fabrikayı babasının elinden alma planları yapar.

Tohum, Kanal 7'de yayınlanan ve 1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Tohum programının yayını, 09:30'da yayınlanan Cuma Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Tohum filmi yayını başlayacaktır.