Timsah Gözleri

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Timsah Gözleri, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Timsah Gözleri programını saat 07:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İki kızkardeş olan Josephine ve Iris’in hiç bir ortak yönleri yoktur. Jopsephine, 18. yüzyıl konusunda uzman bir tarihçi ve modern hayatın getirdiklerine karşı direnen bir kadınken, güzelliği ile dikkat çeken Iris, Paris’te lüks bir hayat sürmeyi tercih etmektedir. Iris bir gece arkadaşları ile yemekteyken, bir roman yazdığını söyler. Söylediği yalanın altında ezilen genç kadın, kocası tarafından terk edilen ve borç batağında olan kızkardeşi Josephine’ye para karşılığı bir roman yazdırarak kendisinin olduğunu iddia edecektir. Ancak kitabın büyük başarısı, iki kızkardeşin ilişkisini zamanla kökünden sarsacak ve hayatlarını ebediyen değiştirecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Timsah Gözleri, SinemaTV'de yayınlanan ve 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 05:15'te başlayan Steve Mcqueen: Adam Ve Büyük Yarışçı isimli programdan sonra saat 07:15'te başlayacak.

Timsah Gözleri programının yayını, 09:30'da yayınlanan Bir Annenin Hikayesi isimli film başlayana kadar devam edecek.

6 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 07:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Timsah Gözleri filmi yayını başlayacaktır.