Teşkilat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Teşkilat, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Teşkilat programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye’nin gaz meselesinde aşama kaydetmesi Yıldırım ve cephesinin yeni bir hamle yapmasına sebep olur. Ekibimiz içerideki köstebeği açığa çıkardığı sırada kendilerini büyük bir siber saldırının ortasında bulacaktır. Halit kızı ile ilgili gerçeğin peşindedir. Tövbekar, Halit Başkan için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk Halit ve Yıldırım arasındaki geçmişi baştan yazarken, dengeler alt üst olur. Ankara’da başlayıp Paris’te devam eden operasyon Serdar ve Zehra'nın duygularını sınarken yeni bir saldırı haberi tüm ekibi hatta sevdikleri herkesi tehlikeye atar.

Teşkilat, TRT 1'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Teşkilat programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Teşkilat dizisi yayını başlayacaktır.