Teşkilat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Teşkilat, 28 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Teşkilat programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Serdar'ın kayıp 1.5 aylık dönemi ile ilgili öğrendiği gerçekler onu Yıldırım’la yüzleşmeye zorlar. Bu yüzleşme tüm ekibi tehlikeye atacak büyük bir oyunun başlangıcı olacaktır. Karargahta Barış’ın Ebru’yu vurmasının şaşkınlığı yaşanırken, Hakkı ve Uzay bu olayın peşine düşer. Serdar’la ilgili ortaya çıkan gerçekler karargahta yeni kararların alınmasına sebep olur. Bu kararlar Serdar ve Zehra’yı her şeyin başladığı yere götürürken ikili kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdir. Yıldırım’ın yaptığı hamlelerle Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki varlığını tehlikeye sokması üzerine Halit Başkan ve ekip Libya’ya doğru yola çıkar. Libya’da yaşanacaklar tüm ekibi derinden sarsacaktır.

Teşkilat, TRT 1'de yayınlanan ve 28 Kasım 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Teşkilat programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

28 Kasım 2021 Pazar günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Teşkilat dizisi yayını başlayacaktır.