Teşkilat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Teşkilat, 10 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Teşkilat programını saat 23:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir. Deneyimli istihbaratçı Mete Bey öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurt içi ve yurt dışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve resmen ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar.

Teşkilat, TRT 1'de yayınlanan ve 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Bir Zamanlar Kıbrıs isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Teşkilat programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 23:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Teşkilat dizisi yayını başlayacaktır.