Tehlikeyle Flört

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tehlikeyle Flört, 30 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Tehlikeyle Flört programını saat 03:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rock aşığı, yaşları hafif geçkin üç kafadardan oluşan bir müzik grubu, kenar mahallelerin düğün salonlarında rica minnet sahne alıp güç bela karınlarını doyurmaya çalışır. Ancak yaptıkları müzikten taviz vermedikleri için artık oralarda da dikiş tutturmaları zorlaşır. Bunlar yetmiyormuş gibi çıktıkları son düğünde Ozan, gelinle flört etmeye başlayınca kızılca kıyamet kopar. Flört, artık iyice dibe vurmuştur. Sonunda bıçak kemiğe dayanır. Flört elemanları, albümü kendi ceplerinden yapmaya karar verir, ancak küçük bir sorunları vardır; üç ahbap çavuşun cepleri bomboştur.

Tehlikeyle Flört, FOX'de yayınlanan ve 30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 01:00'de başlayan Yasak Elma isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Tehlikeyle Flört programının yayını, 06:00'da yayınlanan Son Yaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

30 Eylül 2021 Perşembe günü saat 03:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Tehlikeyle Flört filmi yayını başlayacaktır.