Tatlı Bela

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tatlı Bela, 23 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tatlı Bela programını saat 12:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Severek evlendiği eşiyle annesinin baskıları sonucu arası açılan Shlok, aşka olan umudunu kaybetmiş, paranın gücüne her şeyden daha çok inanarak yaşamını sürdürmeye başlamıştır. Tuhaf bir rastlantı sonucu karşılaştığı Ashta ise iyilik dolu kalbi sayesinde çevresindeki insanları mutlu etmek isteyen, duygulara değer veren güzel bir genç kızdır. Tesadüflerin kendilerini birbirine kenetlediğinden habersiz olan ikili her karşılaşmada birbirleriyle kavga etseler de yaşanacak sürpriz gelişmeler Shlok ve Ashta’yı birbirlerine bağlayacaktır.

Tatlı Bela, Kanal 7'de yayınlanan ve 23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 11:50'de başlayan Başkent Kulisi isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Tatlı Bela programının yayını, 15:00'te yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

23 Mayıs 2021 Pazar günü saat 12:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Tatlı Bela dizisi yayını başlayacaktır.