Taşıyıcı: Son Hız

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Taşıyıcı: Son Hız, 3 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Taşıyıcı: Son Hız programını saat 13:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Artık eski hızlı hayatını terk etmiş olan Frank Martin, Fransa'nın güneyinde yaşamakta ve sadece bazı çok gizli teslimatlar ile ilgilenmektedir. Ancak yaptığı son teslimat başına büyük iş açacaktır: Üç güzel kadına şoförlük yaptıktan sonra, onu ziyarete gelmiş babasının Rus mafyası tarafından kaçırıldığını öğrenir. Babasını kurtarabilmek için Anna önderliğindeki kadınlarla tehlikeli bir işbirliğine girişmek zorunda kalacaktır.

Taşıyıcı: Son Hız, atv'de yayınlanan ve 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Kalp Yarası isimli programdan sonra saat 13:10'da başlayacak.

Taşıyıcı: Son Hız programının yayını, 15:15'te yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Taşıyıcı: Son Hız filmi yayını başlayacaktır.