Talihin Böylesi

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Talihin Böylesi, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Talihin Böylesi programını saat 09:00'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir zamanlar ümit vaat eden bir halkla ilişkiler uzmanı olan Roberto (José Mota) şimdi işsizdir. Başvurduğu her ajans tarafından geri çevrilir. İçine düştüğü ekonomik darbozağı, çok sevdiği karısı Luisa’dan (Salma Hayek) saklamaya çalışmaktadır. Bir akşam geçirdiği araba kazası her şey değiştirir. Acil servis kurtarma personeli, itfaiyeciler ve sağlık görevlileri onu nasıl kurtaracakları konusunda anlaşamamaktadırlar. Başına gelen kaza medyanın dikkatini çeker. Roberto’nun ölüm kalım savaşı, ailesine büyük para kazandıracak gibi görünmektedir.

Bu film, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Talihin Böylesi, SinemaTV'de yayınlanan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 07:00'de başlayan Işığa Doğru isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Talihin Böylesi programının yayını, 10:45'te yayınlanan Küçük Kazalar isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 09:00'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Talihin Böylesi filmi yayını başlayacaktır.