Takip: İstanbul

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Takip: İstanbul, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Takip: İstanbul programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çekimleri İstanbul’da yapılan filmin senaryosu Luc Besson imzası taşıyor. Emekli CIA ajanı Mills, kızını ve eski karısını çalıştığı şehre, İstanbul’a davet eder. Diğer yandan insan ticareti yapan Ermeni çete lideri Murad Krasniqi, ölen oğlunun intikamını almak için Mills ve ailesini kaçırma planları yapmaktadır. Sonunda planını gerçekleştirir ancak kızı Kim kaçmayı başarır. Kim, artık rehin tutulan anne ve babası için tek kurtuluş umududur.

Takip: İstanbul, Kanal D'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Takip: İstanbul programının yayını, 22:00'de yayınlanan Osmanlı: Bir İmparatorluğun Yükselişi isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Takip: İstanbul filmi yayını başlayacaktır.