Takip 3: Son Karşılaşma

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Takip 3: Son Karşılaşma, 6 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Takip 3: Son Karşılaşma programını saat 13:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bryan Mills, ajanlığı ve aksiyon dolu günlerini geride bıraktığını umarak Los Angeles'ta sakin bir hayat sürmektedir. Kızı Kim ve eski karısı Lenore'nin can güvenliğini sağlamış, kendi kozasına çekilmiştir. Öte yandan Lenore'nin şimdiki eşiyle sorunları vardır ve kızı Kim tüm sevgisine rağmen babasına açıklayamadığı bir sırrı saklamaktadır. Kafasını arkadaşlarıyla boşaltmaya çalışırken, Bryan'ın başına hiç umulmadık yeni belalar gelecek ve eski ajan büyük bir kovalamacanın içinde, kendisini gerçeğin peşinden koşarken bulacaktır.

Takip 3: Son Karşılaşma, Kanal D'de yayınlanan ve 6 Haziran 2021 Pazar günü saat 12:00'de başlayan Arda ile Omuz Omuza isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Takip 3: Son Karşılaşma programının yayını, 15:15'te yayınlanan Camdaki Kız isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Haziran 2021 Pazar günü saat 13:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Takip 3: Son Karşılaşma filmi yayını başlayacaktır.