Tabancamın Sapını

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tabancamın Sapını, 9 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Tabancamın Sapını programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Durali köyün deli adını taktığı saf ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babadan kalma, gözü gibi baktığı, ne zaman çalışacağı belli olmayan bir adet silahı ve bir de anasından başka kimsesi yoktur. Köyde aşık olduğu Gülizar ise haksızlığa hiç göz yummayan, mert ve güzel bir köy kızıdır. Gülizar’ın babası bir toprak meselesinden dolayı, kızını köyün en yaşlı adamına gönülsüzde olsa vermek zorunda kalır. Gülizar ise bu haksız karara içten içe kinlenmekte ama elinden de bir şey gelmemektedir. Bunu duyan deli Durali, canı gibi sevdiği Gülizar’ı kaçırmak için düğün alayına kadın kılığıyla girer.

Tabancamın Sapını, Kanal 7'de yayınlanan ve 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Tabancamın Sapını programının yayını, 09:30'da yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Tabancamın Sapını filmi yayını başlayacaktır.