Tabancamın Sapını

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Tabancamın Sapını, 18 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Tabancamın Sapını programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Durali köyün deli adını taktığı saf ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babadan kalma, gözü gibi baktığı, ne zaman çalışacağı belli olmayan bir adet silahı ve bir de anasından başka kimsesi yoktur. Köyde aşık olduğu Gülizar ise haksızlığa hiç göz yummayan, mert ve güzel bir köy kızıdır. Gülizar’ın babası bir toprak meselesinden dolayı, kızını köyün en yaşlı adamına gönülsüzde olsa vermek zorunda kalır. Gülizar ise bu haksız karara içten içe kinlenmekte ama elinden de bir şey gelmemektedir. Bunu duyan deli Durali, canı gibi sevdiği Gülizar’ı kaçırmak için düğün alayına kadın kılığıyla girer.

Tabancamın Sapını, Kanal 7'de yayınlanan ve 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 09:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Tabancamın Sapını programının yayını, 14:20'de yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Mayıs 2021 Salı günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Tabancamın Sapını filmi yayını başlayacaktır.