Suyun Ortasında Savaş

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Suyun Ortasında Savaş, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Suyun Ortasında Savaş programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ünlü oyuncu Leonardo Di Caprio'nun yapımcılığını üstlendiği ödüllü National Geographic belgeseli, Meksikalı uyuşturucu kartelleri ve Çinli kaçakçıların, iyileştirici güce sahip olduklarına inandıkları totoaba balıklarını avlamak için kullandıkları ölümcül yöntemlerin, nesli tükenmekte olan vaquitaların hayatını tehdit etmesini gözler önüne seriyor. Bilim insanları, doğa koruyucuları, araştırmacı gazeteciler, ajanlar ve Meksika donanması doğal yaşamı kurtarmak ve uluslararası suç orgütünü adalete teslim etmek için hayatlarını ortaya koyuyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Suyun Ortasında Savaş, National Geographic'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 19:00'da başlayan Yukarıdakilerden Hiçbiri isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Suyun Ortasında Savaş programının yayını, 22:00'de yayınlanan Kabusa Dönen Yolculuklar: Suç ve Ceza isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Suyun Ortasında Savaş yaşam programı yayını başlayacaktır.