Sürpriz Damatlar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sürpriz Damatlar, 30 Mayıs 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Sürpriz Damatlar programını saat 02:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fransa'nın üst sınıf ailelerinden birine mensup olan Claude ve Marie Verneuil çiftinin dört güzel kızları vardır. Bu kızlardan Isabelle bir müslüman olan Rachid ile, Odile bir Yahudi olan David ile ve Segolene de Chao isimli bir Çinli ile evlenir. Bu değişik kültürlerden damatları kabullenmekte güçlük çeken Claude ve Marie'nin tek ümitleri küçük kızları Laure'nin kilisede yapılacak bir tören ile Katolik evliliği gerçekleştirmesidir. İstedikleri de olmuştur. Bir gün Laure evlenmeye karar verdiğini ve damadın da iyi bir Katolik olduğunu ailesine bildirdiğinde çok sevinirler. Ancak hayalleri yeni damat adayı Charles ile tanıştıklarında yıkılır. Charles Afrika kökenli bir Katoliktir. Claude için artık yapılacak tek bir şey kalmıştır, düğünü sabote etmek.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sürpriz Damatlar, FOX'de yayınlanan ve 30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 00:15'te başlayan Kefaret isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Sürpriz Damatlar programının yayını, 04:15'te yayınlanan Masumiyet isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

30 Mayıs 2021 Pazar günü saat 02:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Sürpriz Damatlar filmi yayını başlayacaktır.