Süper Kardeşler

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Süper Kardeşler, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Süper Kardeşler programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yetişkin olmalarına karşın annelerinin dizinin dibinden ayrılmayan Şenol ve Birol, sorumsuz yaşamları nedeniyle annelerini bunaltmıştır. Anneleri tek başlarına kaldıkları taktirde hayatı tanıyabileceklerini düşünerek onları evden kovar. Sokakta dolaşırken karşılarına çıkan bir kadın iki kardeşin çaresiz ve saf hallerinden yararlanmak ister. Kadın aslında küçük çocukları kaçırıp fidye isteyen bir çetenin elebaşıdır. Şenol ve Birol’u zengin bir ailenin çocuğu olan Onay’ı kaçırmaları için kandırır. Onay ise kendisini kaçırmak için eve girmeye çalışan saf kardeşlere kötü sürprizler hazırlamaktadır.

Süper Kardeşler, Kanal 7'de yayınlanan ve 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Süper Kardeşler programının yayını, 09:50'de yayınlanan Nursaçan'la Sohbetler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Süper Kardeşler filmi yayını başlayacaktır.