Sülün Katilleri

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sülün Katilleri, 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Sülün Katilleri programını saat 14:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Danimarka yapımı, gizemli bir polisiye… Eski bir polis, evinde ölü bulunur. Soruşturmayı yürüten dedektif Carl Morck (Nikolaj Lie Kaas), olayın intihar olduğunu düşünür. Ancak ölen adamın dosyasını araştırdığında, 20 sene önce adamın ikiz çocuklarının, yılın aynı günü öldüğünü öğrenir. Çocukların ölümü, dosyada faili meçhul olarak gözükmektedir. Önce bu çifte cinayeti araştırmaya karar veren dedektif, kısa süre sonra burjuva tabakasına mensup bazı öğrencilerden şüphelenmeye başlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sülün Katilleri, SinemaTV'de yayınlanan ve 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 12:45'te başlayan Banyo Duvarındaki Kelimeler isimli programdan sonra saat 14:45'te başlayacak.

Sülün Katilleri programının yayını, 16:45'te yayınlanan Yenilmezler: Ultron Çağı isimli film başlayana kadar devam edecek.

12 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 14:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Sülün Katilleri filmi yayını başlayacaktır.