Sular Çekilince

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sular Çekilince, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sular Çekilince programını saat 10:55'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sular Çekilince, çığır açan teknolojiler ve nefes kesen fotoğrafçılık ile okyanusun gizemli sırlarını ve kayıp dünyaları ortaya çıkarmak adına okyanusun tıpasını çekmekten ibarettir. Bu seri yeryüzündeki batık şehirleri, gemi enkazlarını ve derinliklerdeki mucizeleri keşfetmemizi sağlayacak. Sular Çekilince 3. Sezonuyla National Geographic’te!

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sular Çekilince, National Geographic'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Nazilerin Mega Yapıları: Savaşa Hazır isimli programdan sonra saat 10:55'te başlayacak.

Sular Çekilince programının yayını, 11:50'de yayınlanan Uçak Kazası Raporu Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:55'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sular Çekilince yaşam programı yayını başlayacaktır.