Sular Çekilince: Son Köle Gemisi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sular Çekilince: Son Köle Gemisi, 11 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sular Çekilince: Son Köle Gemisi programını saat 10:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Deniz arkeologları ve tarihçileri, Atlantik Köle Ticaretindeki önemli bir bileşen arayışına girerler: Yeni Dünya'da acımasız koşullarda satılan ve çalışmaya zorlanan 12 milyondan fazla Afrikalı’yı ele geçiren ve taşıyan, dört asırdan fazla kullanılmış bir köle gemisi. Suları tahliye ederek, Amerikan toprağına gelen son köle gemisi olabilecek bir enkazı araştırıyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sular Çekilince: Son Köle Gemisi, National Geographic'de yayınlanan ve 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 09:45'te başlayan Hitler'in Amerika Savaşı isimli programdan sonra saat 10:40'ta başlayacak.

Sular Çekilince: Son Köle Gemisi programının yayını, 11:35'te yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 10:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sular Çekilince: Son Köle Gemisi yaşam programı yayını başlayacaktır.