Sular Çekilince: Derin Dalış

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sular Çekilince: Derin Dalış, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Sular Çekilince: Derin Dalış programını saat 03:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Daha önce hiç görülmemiş kayıp dünyalara doğru yolculuğa çıktığımız serimiz Sular Çekilince, su altı dünyasının en karanlık ve en derin köşelerini araştırarak yeryüzündeki batık şehirleri, gemi enkazlarını ve derinliklerdeki mucizeleri keşfetmemizi sağlayacak.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sular Çekilince: Derin Dalış, National Geographic'de yayınlanan ve 8 Haziran 2021 Salı günü saat 03:00'te başlayan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı Özel isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Sular Çekilince: Derin Dalış programının yayını, 04:30'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 03:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sular Çekilince: Derin Dalış yaşam programı yayını başlayacaktır.