Sular Çekilince: Arktik Savaşı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sular Çekilince: Arktik Savaşı, 18 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Sular Çekilince: Arktik Savaşı programını saat 20:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sular Çekilince, çığır açan teknolojiler ve nefes kesen fotoğrafçılık ile okyanusun gizemli sırlarını ve kayıp dünyaları ortaya çıkarmak adına okyanusun tıpasını çekmekten ibarettir. Bu seri yeryüzündeki batık şehirleri, gemi enkazlarını ve derinliklerdeki mucizeleri keşfetmemizi sağlayacak.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sular Çekilince: Arktik Savaşı, National Geographic'de yayınlanan ve 18 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 18:00'de başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Sular Çekilince: Arktik Savaşı programının yayını, 21:00'de yayınlanan Hollanda Karayipleri Sahil Güvenliği isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sular Çekilince: Arktik Savaşı yaşam programı yayını başlayacaktır.