Su ve Ateş

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Su ve Ateş, 4 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Su ve Ateş programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dil eğitimi için Londra'ya giden ve eğitimi bittikten sonra da orada yaşamaya devam eden Yağmur, Kemal'le tesadüf eseri bir uçakta karşılaşır ve tesadüfler peşlerini bırakmaz. Yağmur, çok az tanıdığı ve gizemli bir yönü olduğuna inandığı Kemal'e aşık olmuştur ve aralarında bir ilişki başlar. Hayatına giren diğer adamlardan farklı olan Kemal'in ise Yağmur'dan sakladığı çok büyük sırları vardır. Londra'da rüya gibi günler geçiren çiftin, bugünleri kısa sürede geride kalacaktır. Asıl adı Haşmet olan Kemal, büyük bir aşiret hesaplaşması ve kan davasının içerisindedir. İki aşiretin, kanı karşılıklı olarak durdurması da tamamen Haşmet'e bağlıdır. Yağmur'u da içine sürükleyecek karanlık olaylar ise kapıdadır.

Su ve Ateş, atv'de 4 Eylül 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Su ve Ateş programının yayını, 02:25'te yayınlanan Kıyamet isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2022 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Su ve Ateş filmi yayını başlayacaktır.