Stonehenge Gizemi: Yeni Buluşlar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Stonehenge Gizemi: Yeni Buluşlar, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Stonehenge Gizemi: Yeni Buluşlar programını saat 02:20'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Avrupa taş çağının en gizemli sembollerinden biri olan Stonehenge’e yeni bir rakip geliyor. İrlanda'da bulunan yeni bir keşif başka bir Stonehenge olduğunu ortaya koyuyor. Kayıp dünyanın sırlarını ortaya çıkarmak için bilim insanları son teknolojik gelişmelerden yardım alıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Stonehenge Gizemi: Yeni Buluşlar, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 01:35'te başlayan Hitler'in Çocuk Askerleri isimli programdan sonra saat 02:20'de başlayacak.

Stonehenge Gizemi: Yeni Buluşlar programının yayını, 03:05'te yayınlanan Korkusuz Balıkçılar isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Temmuz 2021 Perşembe günü saat 02:20'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Stonehenge Gizemi: Yeni Buluşlar yaşam programı yayını başlayacaktır.