Stephen Hawking ile Deha

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Stephen Hawking ile Deha, 1 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Stephen Hawking ile Deha programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Profesör Stephen Hawking’in sunumuyla izleyeceğimiz belgeselde bir grup gönüllünün tarihteki ünlü kaşiflerin izinden giderek hayatlarımıza ışık tutan keşiflere farklı bakış açılarıyla yaklaşmalarını izleyeceğiz. Belgesel, başlangıçtan beri süre gelen ve insanlığı en çok zorlayan soruların cevaplarını ararken; moleküler biyoloji, astrofizik ve kuantum fiziğine başvurarak Neredeyiz?, Bu evrende yalnız mıyız? ya da Zamanda yolculuk yapmak mümkün müdür? gibi konuları, var olan bilimsel birikimimizle açıklamaya çalışıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Stephen Hawking ile Deha, National Geographic'de yayınlanan ve 1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 14:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar: Kuzey Güney'e Karşı isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Stephen Hawking ile Deha programının yayını, 16:10'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

1 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Stephen Hawking ile Deha yaşam programı yayını başlayacaktır.