Stajyer Mafya

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Stajyer Mafya, 5 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Stajyer Mafya programını saat 12:05'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Birol ve Ayhan birbirlerini çocukluktan tanıyan iki arkadaştır. Beceriksiz halleriyle de ün salmış olan ikilinin katıldığı bir düğün, hayatlarını tamamen alt üst edecektir. Birol'u zamanında işsiz olduğu için terk eden sevgilisi Gamze, başkasıyla evlenmiştir. Düğünden ayrılırlarken görüntüleri İstanbul'un en azılı mafya üyelerine benzeyince işler karışmaya başlar. Artık Ayhan ve Birol, istemeden de olsa yeraltı dünyasının içine girmişlerdir. Ancak bu dünyaya dair öğrenmeleri gereken çok şey vardır. Saflıklarıyla beceriksizlikleri birleşince, birbirinden komik maceraların üst üste gelmesi an meselesi olur.

Stajyer Mafya, atv'de yayınlanan ve 5 Eylül 2021 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Ralph ve İnternet isimli programdan sonra saat 12:05'te başlayacak.

Stajyer Mafya programının yayını, 13:50'de yayınlanan İkimizin Sırrı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Eylül 2021 Pazar günü saat 12:05'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Stajyer Mafya filmi yayını başlayacaktır.