Söz

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Söz, 27 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Söz programını saat 17:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İstanbul'da yaşanan bir terör saldırısı sonucu onlarca insan hayatını kaybeder. Olayın ardından Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu'nun hayatı bir yeni bir akışa sürüklenir. Saldırıyı üstlenen terör örgütü ikinci bir eylem olarak sivil bir vatandaşı kaçırır. Bunun üzerine örgütün ele başını yakalamak ve kurtarma çalışmasını tamamlamak için Özel Kuvvetler Komutanlığı bünyesinde yeni bir tim oluşturulmasına karar verilir. Tim Komutanı olan Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu, kendi hayatını tehlikeye atmak pahasına harekete geçer. Yolları vatan sevgisinde birleşen Tim birbirlerine hem kardeş hem vatan hem de siper olacaktır.

Söz, Star TV'de yayınlanan ve 27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 16:00'da başlayan Toprak ile Fidan isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Söz programının yayını, 18:15'te yayınlanan Star Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 17:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Söz dizisi yayını başlayacaktır.