Söz Müdafanın

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Söz Müdafanın, 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Söz Müdafanın programını saat 19:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selma fabrikada çalışıp, yatalak annesine bakan fakir bir genç kızdır. Zengin bir ailenin oğlu olan avukat Doğan ile evlenme hazırlığı içindedir. Doğan’ın ailesi buna engel olmak için Selma'ya tuzak kurar ve Doğan'ı da Amerika’ya yollar. Tuzağa düşen Doğan, Selma'dan şüphelenir ve onu terk eder. Öte yandan Selma annesini de kaybeder. Doğan teyzesinin kızı Meral’le nişanlanır. Selma ise bir barda fıstık satarak doğurduğu bebeğini büyütmeye çalışır. Bir süre sonra barda şarkıcılık yapmaya başlar ama Doğan'ı unutamaz. Doğan da onu hala unutamamıştır. Yıllar sonra gerçekler yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Söz Müdafanın, 360'de yayınlanan ve 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:00'de başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 19:30'da başlayacak.

Söz Müdafanın programının yayını, 21:30'da yayınlanan Ben Bilirim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

7 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 19:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Söz Müdafanın filmi yayını başlayacaktır.