Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 3 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Soner’in vurulması ile Emel, kızının ne kadar büyük bir tehlike altında olduğunu tekrar anlar. Emel Naz’ı almak istese de bu o kadar kolay olmayacaktır. Naz artık Sancaktar Ailesi’nin bir üyesidir. Selim’in de konuya dahil olmasıyla bu durum, büyük bir aile krizine sebep olur. Sancaktar'lar ve Kara Ailesi yüz yüze gelecektir. Akgün ise Soner’in intikamını almak ister. Cihan ile iş birliği yaparak Soner’in intikamını almak için harekete geçecektir. Tam bu noktada Sare devreye girer ve işleri kendi lehine çevirmek için bir plan yapar. Sare için her şey planlandığı gibi giderken olayların seyri biranda değişir. Sare Akay aslında Selim Kara ile şimdi tanışacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 3 Ekim 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Son Yaz programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

3 Ekim 2021 Pazar günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.