Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 2 Ekim 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 11:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sare’nin teklifini kabul eden Akgün ve Selim artık büyük bir riskin içindedir. Şimdi yapılması gereken en önemli şey; Akgün’ü Sancaktarlar'ın içine sokmaktır ancak bu çok kolay olmayacaktır. Selim’in bunun için bir planı vardır. Selim diğer yandan da Canan’ın gerçek katilinin peşine düşer. Sare’nin getirdiği ipucu ile Selim için her şey baştan başlar. Sare ise her şeyin planladığı gibi gitmesinden memnundur ancak Soner ve Naz tüm planları alt üst edecektir. Yağmur ve Akgün ise kendini yepyeni bir denklemin içinde bulacaktır. Akgün ve Yağmur için zaten zor olan hayat, Cihan Sancaktar’ın dahil olmasıyla daha da zorlaşacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 08:30'da başlayan İlker Karagöz İle Çalar Saat Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 13:30'da yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Ekim 2021 Cumartesi günü saat 11:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.