Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 26 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 14:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selim, hayatına Rize’de tek başına devam etmektedir. Çocuklarından, gerçeklerden, her şeyden uzak yaşamakta ve İstanbul’da yaşayan Yağmur ve Altay ile bile doğru düzgün görüşmemektedir. Selim’in bu inzivası sürpriz bir ziyaretçi ile bölünecektir. Önemli bir görev için İstanbul’a çağırılan Selim, hayata geri dönebilecek midir? Akgün ise kaçak durumdadır. Ancak her kaçışın bir sonu vardır. Ve o son, Akgün için çok yakındır. Akgün babasının hayatı için büyük bir pazarlığa girecek ve bu pazarlık Akgün’ün hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 26 Eylül 2021 Pazar günü saat 12:00'de başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 14:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

26 Eylül 2021 Pazar günü saat 14:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.