Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 23 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 06:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selim ve Akgün, Adalet Sitesi’ne, Canan’ın evinin tam karşısına taşınmıştır. Kara ailesinden sadece Altay, Selim’in bu sürprizini mutlulukla karşılarken, Canan ve Yağmur, kendilerini kandırılmış hissetmektedirler. Akgün, yapayalnız kalmıştır. Gideceği hiçbir yer olmadığı için savcının evinde kalmış olsa da bu durumu gururuna yedirememektedir. Akgün, bir çıkış yolu ararken, İstanbul’dan tanıdık bir yüzle karşılaşması, bütün sorunlarını çözebilecek bir fırsat olarak karşısına çıkar. Ancak işler kontrolden çıkar ve karşısına çıkan bu fırsat Akgün’ün ve hiç istemediği halde Yağmur’un başını derde sokacak bir belaya dönüşür.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 03:30'da başlayan Fulya ile Umudun Olsun isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 08:00'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Eylül 2021 Perşembe günü saat 06:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.