Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 12 Eylül 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 16:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yağmur, Akgün’ün evlilik çıkışına çok şaşırmıştır. Akgün, Yağmur’u rahatlatır. Hemen evlenmekten bahsetmemekte, ancak ilişkilerini Yağmur’un ailesine açıklarken niyetlerinin bu olduğunu söyleyerek açıklamak istemektedir. Diğer yandan Halil Sadi tarafından gönderilen fotoğraflar yüzünden Canan zor durumdadır. Fotoğraflar sızdırılırsa itibarı büyük zarar görecektir. Halil Sadi, Selim’in Cemal’i sıkıştırıp, elindeki kanıtı alamaması için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Selim ve Canan başlarındaki dertleri savuşturmaya çalışırken, Akgün ve Yağmur’un evlilik çıkışıyla karşı karşıya gelirler.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 12 Eylül 2021 Pazar günü saat 15:00'te başlayan Bekçiler Kralı isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

12 Eylül 2021 Pazar günü saat 16:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.