Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 11 Temmuz 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 17:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara, 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı Selim Kara’nın bizzat koruması… Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına İzmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır. Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgar, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 14:30'da başlayan Kefaret isimli programdan sonra saat 17:30'da başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Temmuz 2021 Pazar günü saat 17:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.