Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 12:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Doğum günü sonrasında kendisini Kara ailesinin bir parçası gibi hissetmeye başlayan Akgün, kabul edildiği ailenin kızı ile gizli gizli ilişki yaşamaktadır. Akgün Gökalp Taşkın bu durumu içine sindiremese de, Selim'in yüzüne söylemesine bu defa Yağmur izin vermez. Akgün bir yandan Gökhan'a verdiği sözü tutmak için yarışa hazırlanırken bir yandan da taze sevgilisine bir ilk buluşma sürprizi hazırlamaya karar verir. Fakat Gökhan'ın Akgün için başka planları vardır. Selçuk Taşkın'ı takıntı haline getirmiş olan Gökhan gerekirse Selçuk Taşkın'ı öz oğlunun acısıyla sınamaya hazırdır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 12:15'te başlayan Kamera Arkası isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 15:45'te yayınlanan Masumiyet isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 12:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.