Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 21 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 11:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akgün, Gökhan’ın abisi olmadığından şüphelenip, onu hastanelik edene kadar dövdüğü için çok pişmandır. Gökhan’ın onu asla affetmeyeceğini düşünür ve kendini affettirmek için Gökhan’ın el konulan arabasını geri almaya karar verir. Soner ve Eray da Akgün’e yardımcı olacaktır. Diğer taraftan Yağmur, Gökhan’ı Akgün’le ilgili yumuşatmak için karşısına çıkar. Gökhan, Yağmur ve Akgün arasındaki bağın gücünü fark eder ve bundan hoşlanmaz. Gökhan’ın Akgün’ü yalnızlaştırmak için yapacağı hamle, Yağmur’un Akgün’le olan ilişkisini sorgulamasına yol açarken, Akgün de Gökhan’ın samimiyetini sorgulamaya başlayacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 08:00'de başlayan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 13:00'te yayınlanan Refika ile Öze Dönüş isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 11:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.