Sokak Dahisi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sokak Dahisi, 10 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Sokak Dahisi programını saat 08:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bilimi eğlenceli ve en basit şekliyle anlatma konusunda bir uzman olan Tim Shaw, beyninizi eğlendiren yepyeni programlardan biri ile geri dönüyor. Tim Shaw, bilimi yine alıştığımız tarzıyla sokağa taşırken bu sefer daha büyük patlamalar ve şaşırtıcı deneyler bizi bekliyor. Sokağın dahisi, Amerika’nın sokaklarında, kafelerde, barlarda; kısacası sıradan insanların olduğu her yerde, olağan objelerle olağan dışı deneyler gerçekleştirerek ağzımızı açıkta bırakıyor. Shaw, hem karşılaştığı insanları hem de evdeki izleyicileri gösterişli deneylerinin sonuçlarını tahmin etmek için zorluyor ve her seferinde de hayrete düşürmeyi başarıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sokak Dahisi, National Geographic'de yayınlanan ve 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 07:30'da başlayan Bear Grylls ile Yabanda isimli programdan sonra saat 08:15'te başlayacak.

Sokak Dahisi programının yayını, 09:00'da yayınlanan Yıldızlarla Buluşma isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 08:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sokak Dahisi yaşam programı yayını başlayacaktır.