Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler, 19 Aralık 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Altın ve antik bir hazinelerin diyarında, bir piramitin içindeki son keşif, arkeologları ünlü Nubia Krallığı hakkında ipuçları aramaya gönderdi. Klasik bir piramit kazısından farklı olarak içi su dolu olan piramit ile karşılaşan arkeologlar ilk kez firavunları deviren ve tüm Mısır'ı 75 yıl boyunca yöneten eski Nubia Krallığı'na yeni bir ışık tutmak için sualtı piramitleri içine dalıyorlar.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler, National Geographic'de yayınlanan ve 19 Aralık 2021 Pazar günü saat 14:20'de başlayan Kral Süleyman'ın Hazineleri isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler programının yayını, 16:10'da yayınlanan Pompeii: Ölülerin Sırrı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

19 Aralık 2021 Pazar günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Siyahi Firavunlar: Batık Hazineler yaşam programı yayını başlayacaktır.