Sivri Akıllılar

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sivri Akıllılar, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Sivri Akıllılar programını saat 11:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Recep ve karısı Perihan bir gazete çekilişinde tatil kazanır. Aynı otelde eski arkadaşları Zeki ve Metin de garson olarak çalışmaktadır. Otele aynı gün milyoner Cemil Bey de ailesiyle tatile gelir. Otelin müdürü bu fırsatı kaçırmak istemez. Cemil Bey'in karısının mücevherlerini çalmak için bir plân yapar. Arkadaşı Sezai'yi ayarlar. Sezai, Cemil Bey'in kızının doğum gününde mücevherleri çalar. Mücevher kutusunu da Recep ve Perihan’ın odasına koyar. Polis suçlu olarak Recep ve Perihan’ı tutuklar. Zeki ve Metin arkadaşlarını kurtarmak için gerçek hırsızı bulmaya çalışacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sivri Akıllılar, FOX'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 08:30'da başlayan Çalar Saat Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Sivri Akıllılar programının yayını, 13:00'te yayınlanan Bay Yanlış isimli program başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 11:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Sivri Akıllılar filmi yayını başlayacaktır.