Şirinler

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şirinler, 10 Eylül 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Şirinler programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kötü büyücü Gargamel, Mavi Ay kutlamaları sırasında Şirinler köyüne saldırır ve Şirinler'i şelaledeki gizli bir geçide kovalar. Büyülü geçitten geçen mavi yaratıklar, kendilerini bir anda günümüz New York'unda, Central Park’ın tam ortasında bulurlar. New York’un karmaşasında sıkışıp kalmışlardır. Fakat Gargamel ve korkunç kedisi Azman da Şirinler’in peşinden New York'a gelmiştir. Evli çift Patrick ve Grace Winslow'un evine tesadüfen düşen Şirinler, bu çiftin koruması altında New York'un altını üstüne getirerek hem hayatta kalmaya çalışırlar hem de Gargamel'e yakalanmadan, Şirinler köyüne giden geçidi yeniden bulmaya çalışacaklar.

Şirinler, atv'de yayınlanan ve 10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Şirinler programının yayını, 12:00'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

10 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Şirinler filmi yayını başlayacaktır.