Şirinler

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şirinler, 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Şirinler programını saat 11:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kötü büyücü Gargamel, Mavi Ay kutlamaları sırasında Şirinler köyüne saldırır ve Şirinler'i şelaledeki gizli bir geçide kovalar. Büyülü geçitten geçen mavi yaratıklar, kendilerini bir anda günümüz New York'unda, Central Park’ın tam ortasında bulurlar. New York’un karmaşasında sıkışıp kalmışlardır. Fakat Gargamel ve korkunç kedisi Azman da Şirinler’in peşinden New York'a gelmiştir. Evli çift Patrick ve Grace Winslow'un evine tesadüfen düşen Şirinler, bu çiftin koruması altında New York'un altını üstüne getirerek hem hayatta kalmaya çalışırlar hem de Gargamel'e yakalanmadan, Şirinler köyüne giden geçidi yeniden bulmaya çalışacaklar.

Şirinler, atv'de yayınlanan ve 13 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 10:00'da başlayan Oscar Çöllerde isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Şirinler programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gün Ortası isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

13 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 11:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Şirinler filmi yayını başlayacaktır.