Sihirli Annem

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sihirli Annem, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Sihirli Annem programını saat 07:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenecektir. İkisi de birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş’ün annesi Dudu bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Bütün sihirlerini kullanarak onları ayırmaya çalışır. Çünkü Dudu, geçmişte Taci adında birisiyle evlenmiş, ancak Taci kendisini aldatınca insanlara olan güvenini de kaybetmiştir. Bu nedenle Dudu, Betüş’ün de aldatılacağını düşünmekte ve onları ayırmaya çalışmaktadır. Ama ne yaparsa yapsın bu evlilik gerçekleşir. Betüş, Sadık ve onun iki çocuğuyla birlikte mutlu bir yuva kurar. Bundan sonra da Betüş ile bu mutluluğu bozmaya çalışan annesi Dudu ve kız kardeşi Eda arasındaki mücadele başlar.

Sihirli Annem, Kanal D'de yayınlanan ve 2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 04:00'te başlayan Bodrum Masalı isimli programdan sonra saat 07:00'de başlayacak.

Sihirli Annem programının yayını, 09:00'da yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 07:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Sihirli Annem dizisi yayını başlayacaktır.