Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize programını saat 17:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eski bir olimpik sporcu olan Eric, geçmişte yaşadığı problemlerle boğuşmaktadır. Kafasını dağıtmak ve sorunlarıyla yüzleşmek isteyen Eric, Sierra Nevada sıradağlarındaki bir dağ evinde inzivaya çekilir. Snowboard yaptığı sırada yakalandığı kar fırtınası, uçsuz bucaksız dağlarda kaybolmasına neden olur. Kurtarma görevlileri ve yakınlarının ulaşmaya çalıştığı genç adam, dondurucu soğukta günlerce hayatta kalma savaşı verecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize, SinemaTV'de yayınlanan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 16:00'da başlayan Bekarlar isimli programdan sonra saat 17:45'te başlayacak.

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize programının yayını, 19:30'da yayınlanan Bhopal Felaketi isimli film başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 17:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Sıfırın Altında: Dağdaki Mucize filmi yayını başlayacaktır.